IJscuypje bij Smullers op stations

Actueel |
19 juli 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: IJscuypje

Stationssnackformule Smullers gaat een samenwerking aan met het Amsterdamse ijsconcept IJscuypje. Op de centraal stations van Amsterdam en Rotterdam is een proef gestart met de gecombineerde snack-ijsverkoop van beide merken.

IJscuypje opende veertien jaar geleden zijn eerste vestiging op een steenworp afstand van de Albert Cuypmarkt in de hoofdstad. De ijswinkels danken hieraan dan ook hun naam. Inmiddels zijn er 24 vestigingen, vrijwel alle in en rond Amsterdam, maar ook in onder meer Wormerveer, IJmuiden en Rotterdam.

De proef is het initiatief van Lagardère Travel Retail, het grote Franse concern dat Smullers ruim twee jaar geleden overnam van NS Stations. Lagardère zegt: “Voor Smullers is dit een logische keuze, IJscuypje biedt onder andere vegan ijs en milkshakes, wat uitstekend past bij de vegetarische loempia’s en hamburgers die zeer in de smaak vallen bij de keuzebewuste reizigers.”

Ter introductie zullen komende woensdag op Amsterdam CS en donderdag op Rotterdam CS vanaf drie uur een uur lang gratis roomijs en sorbets van IJscuypje worden uitgedeeld. De pilot in Amsterdam en Rotterdam moet uitwijzen of IJscuypje aan meer van de 27 vestigingen van de Smullers wordt toegevoegd.

Meer over