Zeedijk Mayonaise van Oliehoorn

Nieuw! |
6 januari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

“Wij geloven in traditionele sauzen met een verhaal. Van het receptuur tot de ingrediënten; alles moet kloppen,” dit schrijft Oliehoorn ter gelegenheid van de Horecava-presentatie van zijn Zeedijk Mayonaise.

Vorig jaar lanceerde Oliehoorn deze ambachtelijke mayonaise reeds: nu zit hij in een vernieuwde verpakking en kunnen Horecava-gangers hem ook daadwerkelijk proeven op de beursstand van de sausmaker. “Wij zijn altijd bezig met smaak, de beste ingrediënten en de lekkerste lokale recepten. Zo komen we tot onze bekende en beminde sauzen,” schrijft Oliehoorn.

De Zeedijk Mayonaise is een zoet-pittige kerriemayonaise afkomstig van de Amsterdamse Zeedijk. Het broodje Zeedijk van Slagerij Vet, met sla, gerookte kipfilet, uitgebakken spek en dé Zeedijksaus is een lokaal fenomeen. Om de rest van Nederland hiermee kennis te laten maken, heeft Slagerij Vet zijn sausgeheim met Oliehoorn gedeeld. De sausmaker zegt: “Zeedijk Mayonaise is heerlijk op broodjes, burgers, vleesgerechten, friet, snacks, bittergarnituur en nog veel meer.”

Website: Oliehoorn

Meer over