Pleidooi voor heropening

Video's |
9 februari 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De horeca is al maanden gedwongen dicht en tijdens de persconferentie van dinsdag 2 februari jl. konden Mark Rutte en Hugo de Jonge nog steeds geen perspectief geven wanneer de horeca weer open mag.

Tijdens een livestream sessie verzoekt ProFri samen met zusterorganisaties VCHO en NHG Thierry Aartsen van de VVD en Hans Biesheuvel van ONL zich hard te maken voor enkele concrete heropeningsvoorwaarden als de huidige lockdown ten einde is. Om te beginnen wil het trio dat samenwerkt in de Horeca Alliantie, dat restaurants en andere eetgelegenheden bij de heropening gelijk worden gesteld met de retail. Dit betekent wat de alliantie betreft, dat eetgelegenheden en winkels tegelijk mogen heropenen.

De Horeca Alliantie staat niet alleen. Ook andere organisaties pleiten voor spoedige heropening. Ralph Markwat, directeur van FHC Formulebeheer, stuurde voorafgaande aan deze livestream al een kort filmpje naar ProFri met een vraag voor Thierry Aartsen.

Samen met de Horeca Alliantie nodigt vakvereniging ProFri je uit om op donderdag 11 februari deel te nemen aan de online sessie met Thierry Aartsen van de VVD en Hans Biesheuvel van ONL.

De livestream begint donderdag om 15.30 uur.
(Let op: gewijzigde aanvangstijd)

Aanmelden livestream

Klik hier voor meer informatie over de livestream