Herrie in de Keuken: blijspel rond snackbar

Trivia |
21 maart 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

“Herrie in de Keuken, de vetste komedie van het jaar.” Acteur Jon van Eerd maakt met zijn snackbar Harrie’s Frietstreet de komende maanden de theaters in Nederland onveilig. Het gaat om een blijspel en dus vliegen er heel wat snacks en sauzen in het rond op het podium.

De theaterfolder van Herrie in de Keuken vat de inhoud van het blijspel als volgt samen: “In een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnons hun armzalige snacks te verkopen. Het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Tot de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Ondanks zijn bedenkingen, gaat Harrie met haar in zee. En dan doet hij een schrikbarende ontdekking! In deze spiksplinternieuwe komedie vliegen de petten, snorren en pruiken om je oren. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan twintig rollen.”

De première van Herrie in de Keuken, inclusief snackbar Harrie’s Frietstreet, was in december vorig jaar. Tot en met mei van dit jaar is de voorstelling nog te zien in theaters in het hele land. Meer informatie is te vinden op website www.pretpakhuis.nl.

Dit artikel is eerder gepubliceerd in het magazine Frituurwereld nummer 15 – Voorjaar 2020