Family strijkt neer op bekend snackadres in Deventer

Actueel |
25 juni 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Na een verbouwing van enkele weken, opende in Deventer de nieuwe Family-vestiging van ondernemers Joshua Klopman en Allard Brink. Het duo gaat aan de slag in een verzorgingsgebied van ongeveer 300 bedrijven en grote omliggende woonwijken.

Op de plek aan de Londenstraat aan de rand van Deventer is al bijna veertig een cafetaria gevestigd. Family-beheerder FHC Formulebeheer nam de locatie vorig jaar over. Klopman en Brink gaan er nu aan de slag als franchisenemers.

“Met trots presenteren we onze nieuwe aanwinst Family Deventer. Onder leiding van het ervaren ondernemersduo Joshua en Allard, belooft Family Deventer een warme en gastvrije bestemming te worden,” aldus FHC in een persbericht.

“Verrassende kaart”

De ondernemers hebben de nodige horeca-ervaring. “Zij hebben een ware passie voor gastvrijheid en lekker eten,” aldus FHC. “Na een flinke verbouwing zijn ze er helemaal klaar voor. Met een verrassende kaart en ruime bestelmogelijkheden maken ze het voor zowel de omliggende bedrijven als de inwoners van Deventer mogelijk te genieten van een welverdiende lunch of maaltijd.”

De vestiging aan de Londenstraat in Deventer is de 58ste Family van ons land.

Foto: FHC Formulebeheer

Meer over