De smaak van het seizoen in een bitterbal

Advertorial
22 februari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten
Topkwaliteit, ambachtelijk bereid. Van bitterbal tot truffelcroquette. Special voor de horeca.

Iedereen heeft wel een culinaire periode waar hij of zij naar uit kan kijken. Of het nou het aardbeienseizoen is, het haringseizoen of het wildseizoen, elke periode heeft zijn eigen smaken en ingrediënten. De koks van Oma Bobs zijn continu op zoek naar nieuwe en unieke smaken om het assortiment uit te laten groeien tot compleet snack assortiment van smaakvolle bitterballen en croquetten.

Asperge Bitterbal

Het afgelopen jaar heeft Oma Bobs vier seizoensspecials gehad. Alle smaken zijn gebaseerd op een andere tijd van het jaar. Zo staan we al te popelen voor onze volgende special, de Asperge Bitterbal. Het witte goud verwerkt in een bitterbal. Benieuwd naar de smaak? Nog eventjes wachten. Houd Oma Bobs in de gaten om op de hoogte te blijven!

Uiensoep Bitterbal

Kan je niet wachten? Maak je geen zorgen! Momenteel heeft Oma Bobs nog de huidige seizoensspecial lopen. Een typisch winters balletje gebaseerd op een winters gerecht, namelijk uiensoep. De Uiensoep Bitterbal is een overheerlijke bitterbal. Gemaakt met een smeuïge ragout op basis van klassieke uiensoep ingrediënten, zoals zachte uien, smeuïge kaas en een vleugje rode wijn. Deze bitterbal is de ideale toevoeging voor een winterse borrelplank, te serveren bij een traditionele uiensoep of lekker simpel met een stokbroodje met gesmolten kaas.

Wild Bitterbal

In het najaar van 2022 had Oma Bobs een Wild Bitterbal, want toen was het wildseizoen. Deze rijkelijk gevulde bitterbal gemaakt met een zachte ragout van hazenpeper, rode wijn en een uitje was een aanwinst voor iedere menukaart. Tijdens het wildseizoen wil men altijd iets speciaals op de menukaart. De Wild Bitterbal was hiervoor een ideaal product en komt later dit jaar zeker weer terug. Serveren met een rode wijnsaus of een heerlijk bokbiertje om het af te maken.

Paella Bitterbal

De zomer voelt alweer te lang geleden, het terrasgevoel en het zonder jas buiten lopen missen we allemaal. Tijdens de afgelopen zomer had Oma Bobs een typisch zomerse bitterbal. Geïnspireerd door de Spaanse temperaturen is de Paella Bitterbal tot stand gekomen. Heerlijk voor op het terras met een mousserend wijntje en passend op elke tapaskaart. Ook deze seizoensspecial komt natuurlijk dit jaar weer terug.

Op zoek naar de laatste nieuwtjes, serveertips en overige leuke dingen?

Ontdek Oma Bobs op social media: Facebook, Instagram en LinkedIn

Of bekijk hier de seizoensspecials op de website van Oma Bobs