Bling, bling wat staat daar op de kerstboom?

Trivia, Actueel |
29 november 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Bling, bling wat hangt daar in de kerstboom? Het is al een paar jaar een trend: tuig je kerstboom op met decoraties in de vorm van snacks. Bij cafetariaketen Plaza spelen ze er handig op in. Klanten kunnen hier tijdelijk sparen voor de ‘Piekandel’: een piek in de vorm van een frikandel.

Pieken met kerst. Dat nemen ze bij Plaza wel heel letterlijk. Vanaf 20 november tot en met 10 december 2023 kunnen klanten sparen voor de ‘piekandel’. Sparen voor deze speciale kerstversiering kan alleen als je producten koopt in de vestigingen van de cafetariaketen uit de koker van horecagrossier Sligro.

Prachtige kerstversiering

Deze piekandel ziet er bijna echt uit als een frikandel speciaal met mayo, ketchup en uitjes. De redactie van Frituurwereld vindt zo’n frikandellenpiek of een verdwaalde kroket als kerstversiering in de boom prachtig. Zeker als je deze cadeau krijgt van jouw cafetaria waar je de wekelijkse frietmaaltijd haalt. Of als je er eentje hebt gekregen van de snackfabrikant.

Tip: zet een kroket op het kerstmenu

Maar of je als consument jouw hele kerstboom ermee vol moet hangen? Onze tip: zet liever een exclusieve kroket als gerecht op het kerstmenu. Van harte aanbevolen zijn de garnalenkroket van Holtkamp, Oma Bobs of die van Jong Food. Aan dat rijtje kan sinds kort ook de garnalenkroket van Kroketterij De Bourgondiër worden toegevoegd want die is dit jaar (met een stille trom) aan het assortiment toegevoegd.