Big Bread Kitchen trekt de aandacht met high friet

Actueel |
15 januari 2024 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Big Bread Kitchen zette de afgelopen tijd de spotlights op zijn high friet. In een aantal vestigingen biedt BBK deze vorm van sharing snacken actief aan. Big Bread Kitchen trok er recent de aandacht mee van een veelgelezen online magazine voor meiden en vrouwen.

High friet is niet nieuw. De frituurvariant van het Engelse high tea deed al een kleine tien jaar geleden voor het eerst van zich spreken, net als varianten als high beer en high wine. Big Bread Kitchen biedt zijn high friet in drie gangen aan voor gezelschappen. Het bestaat uit onder meer onbeperkt friet, Twister-friet, mini-frikandel speciaal, kleine loempia’s (beide als voorgerecht) en andere minihapjes. Als toetje is er softijs of schepijs.

“Besties optrommelen”

“Tijd om je besties op te trommelen, want dit moet je gedaan hebben!” schrijft platform Fem Fem over deze high friet van BBK. “Nu is er eindelijk een high tea toegevoegd waarvan we niet wisten dat we hem echt nodig hadden in het leven. Bij vestigingen van de Big Bread Kitchen kun je nu namelijk een high friet boeken!”

Hoewel de recensie van Fem Fem licht ironisch van toon is, is de slotsom dat Big Breads high friet een aanrader is voor groepen. Het platform schrijft: “Je betaalt voor een High Friet arrangement €13,95 per persoon. Valt best mee, want je krijgt hier natuurlijk wel drie gangen voor! Enne, uit eten voor deze prijzen lukt je tegenwoordig nergens anders meer. Thank us later!”

Overigens verschijnen onderaan het artikel allemaal advertenties over afslanken. Maar dat zal wel te wijten zijn aan de algoritmes die bij Fem Fem worden gehanteerd.

Foto’s: Big Bread Kitchen