Sauzentap van Levo

Nieuw! |
9 januari 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

De nieuwe Levo Sauzentap is een sausdoseersysteem dat met de voet bediend kan worden! “Het is de ideale en meest hygiënische manier om saus te doseren,” aldus de producent in Franeker.

Levo stelt in zijn persbericht: “Deze dispenser is voor elke professionele horecagelegenheid van toegevoegde waarde. Het werken met deze dispenser is gemakkelijk, snel, hygiënisch en bovenal nog leuk ook.”

Voorbeelden van horecagelegenheden waar de Levo Sauzentap ingezet kan worden zijn: (professionele) voetbalstadions, sport- en bedrijfskantines, events, tankstations, cafetaria’s, snackbars, (wok) restaurants en overige zelfbedieningslocaties. De saustap biedt ruimte aan drie verschillende sauzen naast elkaar.

Levo biedt de volgende sauzen als optie: Mayonaise, Vegan Mayo, Fritessaus, Curry, Ketchup, Mosterd, Knoflooksaus, Cocktailsaus, Ravigottesaus en Remouladesaus. De Levo Sauzentap is snel gebruiksklaar, eenvoudig te plaatsen én laat zich makkelijk schoonmaken. Alle sauzen van Levo zijn exclusief voor de horeca en zijn gluten- en lactosevrij.

Website: Levo