Kwalitaria lokt nieuwe digi-klanten op Nationale Krokettendag

Actueel |
9 oktober 2023 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Hoera, een extra kroketje mag. Want het is Nationale Krokettendag! Het is opvallend dat maar weinig formules de voorpret aanwakkerden in hun marketing. Kwalitaria doet dit wel. De formule trakteert op gratis kroketten tijdens Nationale Krokettendag.

Foto: Kwalitaria, FFC

De negende oktober is de geboortedag van culinair journalist Johannes van Dam, een groot liefhebber van kroketten. Daarom werd deze datum na zijn overlijden tien jaar geleden uitgeroepen tot Nationale Krokettendag.

Kroketvoucher via Kwalitaria.nl

Kwalitaria lokt de klanten naar zijn website en stelt hen hierbij een kroketvoucher in het vooruitzicht. Alle consumenten die een account aanmaken op Kwalitaria.nl, kunnen de voucher alleen vandaag inwisselen voor een gratis rundvleeskroket, draadjesvleeskroket of vegetarische kroket. Kwalitaria werkt bij deze actie samen met Van Gelovens merken De Bourgondiër en Mora/De Vegetarische Slager. Bij online bestellingen is de kroketvoucher trouwens de hele week geldig.

“Jaarlijks ruim 2 miljoen kroketten”

“Ook bij Kwalitaria wordt de kroket met grote regelmaat in de frituur gegooid,” schrijft formulehuis FFC in een persbericht. “Jaarlijks ruim 2 miljoen keer om precies te zijn. Dankzij de vele verschillende soorten op de menukaart komt elke kroketfan aan zijn trekken.” Kwalitaria voert regelmatig kroketspecialiteiten als seizoensproduct. Dat is deze herfst de Philly Cheese Steak kroket met een ragout van rundvlees en romige kaas.

Meer over