Ellis gooit het over andere boeg met loaded burgers

Actueel |
28 april 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: Ellis loaded burgerbox

De tijden dat de zogenaamde “gourmetburger” nog nieuw was, liggen achter ons. De Belgische burgerformule Ellis Gourmet Burger heet mede om deze reden voortaan Ellis.

In ons land is Ellis Gourmet Burger te vinden in Amsterdam, Rotterdam, Breda en Utrecht. In België en Frankrijk zijn totaal zestien restaurants.

Ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan, krijgt de formule een flinke opfrisbeurt. Ellis kreeg een nieuwe huisstijl en heet dus voortaan kortweg Ellis. In ons land en België deed Ellis Gourmet Burger in de jaren 2010-2104 voor het eerst van zich spreken; dat waren de jaren dat in Nederland de meeste nieuwe burgerbars werden geopend.

Loaded Burgers

Ellis verkoopt niet alleen meer burgersandwiches. Het Belgische concept heeft nu ook zogenaamde loaded burgers; hierbij is het broodje weggelaten, maar gaan de burgers, net als bij friet, schuil onder fantasievolle toppings. De loaded burgers zijn ook verkrijgbaar in een plantaardige variant. De Loaded Burgerbox van Ellis is inmiddels een populair deliveryproduct.

Ellis zal overigens minder de nadruk gaan leggen op burgers, maar focussen op verschillende soorten comfortfood, zoals steak, spareribs, steak tartaar, fingerfood en plantaardige gerechten.

Meer over