Frituurwereld lanceert Startpagina voor branche

Actueel |
7 januari 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Vakplatform Frituurwereld.nl lanceerde onlangs een eigen Startpagina. Op deze Frituurwereld Startpagina wordt een overzicht gegeven van alle relevante marktpartijen in de frituurbranche en de rest van de horeca.

“Het is een service voor de leden van onze vakvereniging ProFri, maar de Startpagina is ook bestemd voor alle andere frituurspeciaalzaken en aanverwante foodservicebedrijven,” zegt Frans van Rooij, uitgever van Frituurwereld. “Vroeger kwamen jaarlijks gedrukte adresgidsen uit met overzichten van horecaleveranciers. Die zijn er niet of nauwelijks meer. Deze Startpagina biedt een goed alternatief.”

Gratis vermelding

De vermelding van leveranciers en dienstverleners op Startpagina Frituurwereld is gratis. Bedrijven die bij hun vermelding een logo willen plaatsen, betalen hiervoor 395 euro per jaar. Van Rooij: “Partners van onze vakvereniging ProFri krijgen echter kosteloos een logo bij hun naam. Zij steunen het werk van onze vakvereniging al; dat moet natuurlijk beloond worden.”

Leveranciers en dienstverleners in de frituurbranche die ontbreken maar wel vermeld willen worden, kunnen hun gegevens sturen naar info@frituurwereld.nl.

Zie hier: https://startpagina.frituurwereld.nl/