3 redenen voor een abonnement van het Frituurcentrum

Actueel, Achtergrond, Aanbevolen |
28 maart 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Iedere cafetaria, snackbar en frituurspeciaalzaak van Nederland kan een abonnement van het Nederlands Frituurcentrum nemen. Waarom zou je dat doen als ondernemer? Hier volgen drie redenen.

1. Profiteer van collectieve voordelen

Het Nederlands Frituurcentrum is hét kennis- en innovatiecentrum voor alle cafetaria’s, snackbars en frituurspeciaalzaken in Nederland. Ondernemers kunnen een abonnement nemen waarmee ze besparen op verschillende diensten. Voorbeelden zijn verzekeringen, payroll, HR, internet, juridisch advies en onderhoud van afzuigkanalen, vetkanalen en dieptereiniging van de keuken.

2. Help je bedrijf vooruit

Abonnementshouders genieten kortingen op tal van diensten van het Nederlands Frituurcentrum. Denk aan trainingen, e-learnings en mystery guest bezoeken. Met de online Quickscan-module kunnen de werkzaamheden in het bedrijf, de dienstverlening en de klanttevredenheid onbeperkt gemeten en verbeterd worden.

Ondernemers die willen aantonen dat ze uitblinken in Vakmanschap, Veiligheid en Verantwoordelijkheid, kunnen het Goed Gefrituurd Keurmerk aanvragen. Voor huisgemaakte snacks is er het keurmerk Met Goud Bekroond. Daarnaast kunnen frituurbedrijven een plekje verwerven in de Nationale Smulgids, de consumentengids voor de frituurbranche met bedrijven die een omweg waard zijn. Abonnementshouders krijgen korting op alle tools die bedrijven vooruithelpen.

3. Sluit je gratis aan bij de vakvereniging

Wie een Pro-abonnement afneemt bij het Nederlands Frituurcentrum, kan gratis aspirant-lid worden van de Vereniging Professionele Frituurders. ProFri heeft veel kennis over de frituurbranche in huis waar ondernemers van kunnen profiteren.

Daarnaast wil ProFri de branche waarin frituurondernemers hun geld verdienen toekomstbestendig maken. De vereniging werkt aan een positief imago van de sector en behartigt de belangen van frituurondernemers richting politiek en beleidsmakers tot aan de Europese overheid toe. Ook wil ProFri opkomen voor ondernemers in het geval van conflicten, bijvoorbeeld met leveranciers, fabrikanten en gemeenten.

Kijk hier voor meer informatie over de abonnementen van het Nederlands Frituurcentrum