NIEUW: Collectieve voordelen voor alle frituurondernemers

Actueel |
17 februari 2022 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Nederlands Frituurcentrum

Fikse korting op muziekrechten, voordelige premies voor bedrijfsverzekeringen en korting op payroll-tarieven; voor deze en meer voordelen kunnen alle frituurondernemers vanaf nu terecht bij het Nederlands Frituurcentrum.

Het Nederlands Frituurcentrum is hét kennis- en innovatiecentrum voor alle frituurondernemers. Nieuw is dat ondernemers een abonnement kunnen nemen waarmee ze besparen op verschillende tools en diensten. Voorbeelden zijn kortingen op licenties bij Buma, Sena en Videma, verzekeringen, payroll, internet, juridisch advies, trainingen, mystery guest bezoeken en keurmerken. Ook is er een flinke korting op de inschrijving voor een positie in de Nationale Smulgids, dé consumentengids met frituurspeciaalzaken die een omweg waard zijn.

Abonnementen verdienen zich terug

Er zijn drie abonnementsvormen: Basis, Plus en Pro. Elk pakket verdient zich dubbel en dwars terug en de komende tijd komen er nog meer voordelen bij. Op de website van het Nederlands Frituurcentrum staan de voordelen van dit moment overzichtelijk weergegeven. Daar kunnen ondernemers tevens een abonnement afsluiten.

Gratis voor ProFri-leden

Leden van de Vereniging Professionele Frituurders (ProFri) betalen niets extra’s voor het uitgebreide Pro-abonnement van het Nederlands Frituurcentrum. Dit zit inbegrepen bij het lidmaatschap van de vakvereniging.

Veranderingen bij vakvereniging ProFri

De collectieve voordelen van het Nederlands Frituurcentrum waren voorheen onderdeel van het lidmaatschap van ProFri. De vakvereniging zit nu in een transitie waarbij de voordelen worden overgezet naar het Nederlands Frituurcentrum. Vanaf 2024 wordt het Goed Gefrituurd Keurmerk de basis voor het lidmaatschap van ProFri. Leden die het keurmerk niet willen behalen, maar nog wel gebruik willen maken van de collectieve voordelen, kunnen kiezen voor een abonnement van het Nederlands Frituurcentrum. Lees hier meer over de transitie van ProFri.