Besparen op muzieklicenties

Abonneevoordeel
19 januari 2022 |
Leestijd ± 1 tot 3 minuten
Afbeelding Tunify

Muziekaanbieder Tunify kun je vergelijken met Spotify, maar dan voor de zakelijke markt. Zij bieden zowel ‘gewone’ muziek aan als auteursrechtenvrije muziek. Je hoeft dan geen licentie te hebben van Buma. Sinds 2021 moet over deze muziek wel rechten betaald worden aan Sena, waardoor de besparing een stuk minder is geworden.

De reacties van collega’s die zijn overgestapt zijn positief. Probeer nu 7 dagen gratis en overtuig jezelf. Dit aanbod geldt voor alle lezers van Frituurwereld.

Bij Tunify kun je kiezen voor de zorgvuldig samengestelde muziekagenda’s, je eigen lijsten samenstellen met je favoriete songs of je eigen muziekkanaal creëren. Maar je kunt bij Tunify dus ook terecht voor auteursrechtenvrije muziek. Lees hieronder verder over deze vorm van muziek en kijk hoe ook jij per direct kunt besparen op een deel van je muzieklicenties.

Je kunt vanaf vandaag beginnen met besparen op je muziek!

Registreer via deze link en probeer 7 dagen gratis

Dure arbeidsvitamines

Ieder jaar hikken veel ondernemers aan tegen de torenhoge rekening voor de muziekrechten van Buma (Stemra) en Sena. Nu helemaal door de coronacrisis. Tegelijkertijd is bijna iedereen van mening dat muziek bijdraagt aan een aangenaam verblijf in de zaak. En is de vraag van veel ondernemers: Kan dit niet anders? Of misschien nog wel belangrijker: Kan dit niet goedkoper? Want muziek in mijn zaak is belangrijk. Het antwoord hierop is “ja!”.

ProFri attendeerde haar leden al vaker op de mogelijkheid om te kiezen voor rechtenvrije muziek. In de begin periode was niet iedereen enthousiast, maar het aanbod van rechtenvrije muziek is inmiddels sterk verbeterd. Misschien nog steeds geen arbeidsvitamines, maar het huidige aanbod is zeker geschikt als achtergrondmuziek in jouw zaak. Het levert je in elk geval een besparing op!

Wat kost het en hoeveel is mijn besparing?

Een abonnement op Tunify voor auteursrechtenvrije muziek kost afhankelijk van de gekozen abonnementsduur tussen de € 14,50 en € 20,00 per maand. Leden van ProFri krijgen een doorlopende korting van 10%. Kies je voor auteursrechtenvrije muziek dan hoef je geen licenties meer te hebben van Buma. Bij een verkoopruimte tot 30 m2 levert dit een netto besparing op van ruim 50 euro, bij een verkoopruimte tussen de 30 en 100 m2 een netto besparing van ruim 315 euro en bij een grotere verkoopruimte loopt de besparing verder op.

Gratis uitproberen?

Via onderstaande link kun je de auteursrechtenvrije muziek 7 dagen gratis uitproberen. Besluit je daarna om hiermee door te gaan dan krijg je 10% korting op je abonnement. Kies je bij Tunify voor gewone (commerciële) muziek of blijf je bij het oude, dan heb je de gebruikelijke licenties nodig van zowel Buma als Sena.

Overgestapt?

Ben je overgestapt naar auteursrechtenvrije muziek, geef dit dan door! Je hoeft dan geen muzieklicenties meer te betalen aan Buma. Lopen jouw muzieklicenties met extra ledenvoordeel via ProFri of je abonnement van het Nederlands Frituurcentrum, dan wordt het afmelden voor jou geregeld. Ook een eventuele restitutie voor het lopende kalenderjaar wordt voor jou aangevraagd.

secretariaat@profri.nl
Telefoon: 040-7200900

Ja, ik wil besparen op mijn muziek

Registreer je dan via onderstaande link voor een gratis proefperiode van één week voor rechtenvrije muziek. Kies je aansluitend voor een abonnement dan krijg je als lid van ProFri of als abonnee van het Nederlands Frituurcentrum van Tunify een doorlopende korting van 10% op je abonnement.

Je kunt vanaf vandaag beginnen met besparen op je muziek!

Wel even doorgeven, zodra je bent overgestapt.

Registreer via deze link en probeer 7 dagen gratis