Kapsalon, diepgevroren in supermarkt

Actueel |
26 april 2021 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Foto: UZM

Opnieuw wordt een poging ondernomen om snackgerecht de Kapsalon te verkopen als kant-en-klare diepvriesmaaltijd. De Apeldoornse ondernemer Turgay Albayrak distribueert zijn GoGo Kapsalon via verschillende supermarkten.

Het is niet de eerste keer dat Albayrak met opmerkelijke nieuwe producten komt. Enkele jaren geleden introduceerde hij de sucukandel, een kruising tussen de frikandel en de gekruide droge Turkse worstenspecialiteit sucuk. Het is een halal snack. Nadien lanceerde Albayrak nog de Halal Bitterbox met snacks.

Albayraks diepvries GoGo Kapsalon bevat friet, kaas, knoflooksaus en kip. Zelf moet de consument sla en tomaat nog toevoegen. Overigens is het niet de eerste keer dat geprobeerd wordt om het van oorsprong Rotterdamse snackgerecht in de supermarkt te krijgen. Het Zevenaarse bedrijf Elif Foods ondernam acht jaar geleden al een poging (zie bijgaande foto). De Kapsalon is momenteel echter niet meer te vinden in de productcatalogus van het Zevenaarse bedrijf.