Crispy Coated Fries van Farm

Nieuw! |
5 januari 2021 |

Glutenvrij. Langer warm en uiterst krokant. De volle smaak van aardappel. Een ideale friet voor afhaal en bezorging. Dat zijn de nieuwe Chef’s Specials Crispy Coated Fries van Farm Frites.

De frietmaker zegt zelf: “Deze range biedt de oplossing om krokante en warme friet te serveren. Niet alleen in de zaak, maar ook geschikt voor afhalen en bezorging. Door de toegevoegde coating blijft dit product substantieel langer warm en krokant.”

Volgens Farm Frites draagt het gebruik van deze friet daarnaast bij aan het terugdringen van de voedselverspilling. Omdat de friet langer warm en krokant blijft, hoeft er immers minder te worden weggegooid. Verkrijgbaar in de snijmaten 7, 10 en 12 millimeter en daarnaast is er een variant met schil (“skin-on”).

Lees hier meer over de nieuwe Chef’s Specials