ProFri informeert over de Coronacrisis

Aanbevolen |
9 september 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten
Website Corona.profri.nl/

Vakvereniging ProFri brengt alle nieuws en bijzonderheden over de coronacrisis samen op de website corona.profri.nl. Bezoekers van ProFri’s reguliere website van de vakvereniging wordt aangeraden voor het laatste coronanieuws door te klikken via de balk bovenaan de homepage.

Directeur Frans van Rooij licht toe: “Op de speciale website laten we alle berichtgeving over de gevolgen van het virus voor onze achterban samenkomen. De pagina staat open voor iedereen. Dus zowel voor leden als voor meelezende frituurprofessionals.”

Frietbook

Wel exclusief voor leden toegankelijk is de pagina Frietbook, ProFri’s besloten pagina op Facebook. Hier kunnen leden desgewenst persoonlijke ervaringen delen en met elkaar tips uitwisselen die kunnen helpen om de coronacrisis zo goed mogelijk door te komen.
Zie: www.facebook.com/groups/frietbook

Ga naar de website