Doorlopend voordeel op energie (stroom en gas)

Voordeeltips |
9 september 2020 |
Leestijd ± 1 tot 2 minuten

Het bewijs is geleverd:

NieuweStroom zorgt voor lagere energierekening

In januari is er een onderzoeksrapport verschenen van adviesbureau Roland Berger. De conclusie van dit onderzoek is een mooie opsteker voor klanten die bij NieuweStroom hun energie afnemen: Inkopen tegen dagprijzen is voordeliger dan traditionele vaste contracten met vaste prijzen.

In het rapport wordt ook specifiek gekeken naar de besparing voor een cafetaria. De besparing voor deze ondernemers lag in 2016 tussen € 730 en € 1.095. En ben je lid van vakvereniging ProFri, dan komen daar nog een paar tientjes bij in de vorm van een korting op de vaste leveringskosten.

ProFri koos niet voor niets eerder al voor NieuweStroom als voordeelpartner voor energie, die anders dan de naam doet vermoeden ook gas levert tegen actuele prijzen. De vakvereniging vond in NieuweStroom een betrouwbare energiepartner die controleerbaar eerlijk is en die blijvend een goede prijs biedt met behoud van vrijheid.

Overstappen of meer informatie?

Vul het formulier in op de website van ProFri om een vrijblijvend afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek met een adviseur krijg je duidelijke informatie en is er alle ruimte voor je vragen. En als je besluit om over te stappen én je bent nog geen lid van vakvereniging ProFri, dan betaal je voor de rest van dit jaar geen contributie en prof(r)iteer je meteen ook van een paar tientjes extra korting op de vaste leveringskosten.